Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Odstrelovac / Sweepers (1998)(CZ)[TvRip] = CSFD 27% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Odstrelovac / Sweepers (1998)(CZ)[TvRip] = CSFD 27% Názov:Odstrelovac / Sweepers (1998)(CZ)[TvRip] = CSFD 27% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:725.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-09-04 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Titulky: nic
    Kvalita zvuku: Advanced Audio Codec,  2 Kanály,  Sampling rate: 44,1 kHz
    Kvalita videa: Advanced Video Codec, 720*576, 16:9,  25,000FPS
    Odkaz na CSFD: https://www.csfd.cz/film/14492-odstrelovac/prehled/
    Rok vydání: USA, 1998,
    Délka: 96 min
    Obal:


    Žánr: Akční

    OBSAH FILMU:



    Claire Stansfield a (Dolph Lundgren - ) se vydávají hledat v poválečné Angole důkazy tajné výroby konstrukčně nové, nebezpečné miny. Horká stopa je zavede až k dolu s diamanty a přísně střežené podzemní továrně. Následné zjištění, kdo stojí za celou organizací, jim vyrazí dech... Válkou zpustošené Angole se pokouší pomáhat různé humanitární organizace. Pro jednu z nich pracuje také tým pyrotechniků vedený zkušeným Christianem Ericksonem, pokoušející se vyčistit minová pole, která stále mrzačí a zabíjejí vesničany a jejich děti. Jednoho dne však při útoku rebelů zahyne uprostřed minového pole Christianův jedenáctiletý syn Johnny. Miny však nevybuchují jen v Angole. K teroristickému útoku na amerického senátora je použita supermoderní nášlapná mina A-6, propašovaná právě z Angoly. Expertka na bomby Michelle Flynn, která se stala svědkem smrti svého snoubence při bombovém útoku, je vyslána do Angoly, aby tu v utajení získala zpět miny A-6 a pomohla odhalit pozadí celého případu. Vydá se do terénu se dvěma armádními experty na miny, oba jsou však vzápětí zabiti, když je jejich vrtulník napaden a sestřelen. Michelle přežije, ale zůstane sama, bezradná v pro ni cizím prostředí Angoly. Náhodou se setká Christianem, který se po smrti syna zhroutil a teď se už pět let marně snaží bolest utopit v alkoholu a to navzdory dobrým radám jeho nejlepšího přítele, dr. Hoppera. Když se Michelle stane svědkem toho, jak se opilý muž postaví místnímu pašerákovi Yagerovi, který minami terorizuje vesničany kvůli svému diamantovému dolu, rozhodne se ho požádat o pomoc. Společně se jim podaří získat nebezpečné miny A-6 ukryté na stejném poli, kde zemřel Christianův syn a také zjistit jejich původ a odhalit spiknutí na jehož konci měly být další atentáty na půdě USA. Po dramatickém pronásledování se Christian a Michelle utkají se zločinci a odhalí překvapivou a šokující totožnost člověka, který stojí v pozadí celého komplotu.



       
       
                                   










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.461 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:01
    sql

    TOPlist